Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland | Gratis cadeau bij bestelling vanaf €70 | Verzending binnen 3 tot 4 werkdagen


HOW TO TAKE CARE

1. Geen aanraking met water. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op/ en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt. 

2. Vrij houden van parfum / crème en desinfectie spray. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion, haarspray en desinfectie spray. Als je goldplated sieraden hebt kunnen deze hierdoor verkleuren. 

3. Zweten. Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een heftige work-out. Zweet tast je sieraden aan.

4. Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen.

5. Goed bewaren. Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren, bijvoorbeeld in een sieraden doosje of sieraden zakje.

6. Doe je sieraden als laatste om. Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.

7. Vermijd grote druk. Vermijd grote druk op de armbanden met kralen. Doe ze met beleid om.

8.  Pas op met zonlicht of met de zonnebank. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht of de zonnebank. Daardoor kunnen je sieraden verkleuren.